Vertelcafé Soest

Van 17 november 2019 14:00 tot 17 november 2019 16:00

Tijdens het Vertelcafé kun je luisteren naar veel verschillende verhalen. Dit kunnen waargebeurde verhalen zijn of sprookjes en volksverhalen. Wil je zelf een verhaal vertellen? Dat kan ook!

Op zondagmiddag 17 november wordt voor de tweede keer in Soest een Vertelcafé georganiseerd. Een samenwerking van Bibliotheek Idea Soest en de Stichting Literaire Activiteiten Soest.

De presentatie wordt verzorgd door verhalenverteller Esther Kornalijnslijper uit Zeist. Zij is één van de drijvende krachten achter het Wereldwijd Vertelcafé Zeist dat inmiddels ruim drie jaar succesvol draait. Daarnaast is ze verteldocent bij Bibliotheek Idea.

Het format is een Open Podium. Vertellers van beginnend tot professioneel, singer-songwriters, dichter en spoken word artiesten worden uitgenodigd om een bijdrage te leveren van maximaal 10 minuten. Er is ruimte voor zes artiesten.

Vertellers kunnen zich opgeven voor het Open Podium bij Dorothé Bunnik: dbunnik (at) ideacultuur.nl Je bijdrage is vrijwillig, we betalen geen gage. Esther Kornalijnslijper neemt van tevoren even contact met je op.