workshop - maak werk van jouw verteldroom!

Van 25 november 2018 10:30 tot 25 november 2018 16:30
Hits: 80
Deze workshop wordt verplaatst naar voorjaar 2019.


Als verteller heb je meestal nog wel wat - of veel - vertelideeën en -dromen op de plank. Voor 'later'. Maar is er misschien iets dat al een tijdje staat te springen om van die plank te komen?

Hoe groot de dromen zijn dat maakt niet uit. Het gaat om iets waarvan je voelt dat je het echt wilt, maar het komt er - nog of steeds - maar niet van.
Het kan zijn dat je een kort verhaal wilt bewerken, maar het lijkt of er iets voor ligt. Of dat je een voorstelling wilt maken, en die graag vaker dan 3 keer zou willen spelen. Maar waar dan? Of met vertellen een project op wilt zetten waar je woont en er zoveel bij komt kijken dan beginnen moeilijk is.

In een kleine groep van 3 of 4 deelnemers gaan we op reis.
Voelen, vertellen, (laten) inspireren, brainstormen en vanuit de groep je eigen richting voelen en wat de eerste 'tiny steps'.

Want:
'Small daily steps are the key to long-term staggering results.'
En:
'You don't have to see the whole staircase, just take the first step.' - Martin Luther King

We werken 's morgens (10.30 - 13.00 u) met oefeningen vanuit het vertellen en focusing (innerlijk luisteren), in de groep en in tweetallen. Na de lunch (14.00 - 16.30 u) is er tijd voor individuele coaching.

Kosten (inclusief koffie/thee en lunch): €75,- incl. 21% BTW voor particulieren, excl. 21% BTW voor zelfstandig professionals.

Nieuwsbrief